kawan saya

|
say hello to the world :8)


hai kawankawan! kali ni aku buat blog special utk someone yg aku sayang. tapi sayangnya, dia telah meninggalkan aku dan kawankawan yg lain. bukan matilah geybang. dia pindah sekolah.

Nama yg ramai orang kenal, Nurul Syifa Abdul Razak. Tak kenal? alaa, penolong ketua kelas 3Qudus batch 2007. Dia seorang yg baik hati, lemah, suka nangis, kadang-kadang tabah+. Oh dia memangggg comel dan kawan yg gila+best+kecoh.

Aku agak rapat dgn dia. and aku nk ckp yg aku rindu kat diaaa :( Syifa dtg rmah aku bila kau lepak kayelle ey sayang? imysm!

Yes aku still igt lagi time form one. aku start kenal kau tahun 2005. Kau ni mcm gelabah sket. Dah ah gemuk. haha, tapi tu dululah, skrang tak :) Eyy, aku ssla
lu silap panggil kau 'yaya' an time form 1. Aku tau kau slalu panas sbb kau suka buat muka ngundang bila aku tersilap pggl nama. sorry eh sipaaa :)

Form 2 pon aku still igt lagi, kita selalu masuk kelas lambat tiap kali hari jumaat. Tapi nasib baik cikgu tak nampak . kan? Lepastu, selalu buat kecoh dlm kelas + suka buat hal time cikgu MURUGAIAH mengajar. aku x pena siap hwork yg dia bagi. x pena salin pon :p tapi, Nurul Syifa ni rajin buat hwork wlaupun sengetsenget sikit. Cikgu muru sayang dia weyhh. sriyes nih.

Form 3 yg palingg best arr wa ckp sama luuuu! Kan kan? Time aku nk emoemo or sedeysedey mesti terbang kat kau an? kau plak layann jea aku aku rindu nak nanges ngn kau lagyy! arrgghh. nnt lps ni sape lagi nk kasi advice kat aku lagi? sape yg nk nanges dgn aku lagi? sape yang nak gaduh ngan aku lagi?(emma, kau ganti syifa eh?haha) alaaa syifaaaaa :(


Oh syifa, igt tak time aku gaduh ngan kau psl "KAMI" kene tgkap ngan police tu? aku panas arr ngan kau annn. janji nk dtg tp x dtg. pastu org call dia
gi reject. ish3. kau pulak siang malam tengahari petang menangis. lain kali tnye ar crite betol. sedih la kau pindah.

Walaupapepon, aku kat sini tetap doa kat kau . Semoga berjaya and rindu lah kat aku sebab aku pun rindu kat kau Nurul Syifa! Nanti ade mase aku call kau eyh! and nnt klau aku gi kedah aku singgah ah rumah kau. Nk swimming skali auu :)

Ftw, i love you and i miss you syifa .



Kawan selamanyaa,
aisyah . mwahhh (:

0 prettyfeed: