Happy Time ((:

|
Okay, HELLO :)

Ini adalah sambungan "Happy Time (:" semalam. Ye lahhh, a little story to share dgn semua. Second day kat Kedah ni rase letih sikit sbb keje pun banyak gak lah. Oh, and i've learn how to shape/cut the ceramic thing(wtvr). Lunch agak best ah sbb MakWa belanja makan, Abg Taufiq jadi tourist guide arini haha.

Ok, 5.30 p.m balik from keje kitorang singgah ah pasar malam ramai-ramai. Otw nak gi pasar malam tu boleh pulak ade tentera buat "war training", siap dengan kete kebal lagi. Fuhh, hebat hebat. Apelagi, kesempatan melihat askar hensem tidak kami lepaskan, saya + reeha + anis(i will follow you) + Abg Ah pun lambai tgn kat dorang and dorang babai balek HAHAHAH, cannot go :D

And, malam ni paling best, haha, usaha tangga kejayaan, thx to PakLong sbb tlg sket. SUMPAH HAPPY. Syifa, Syaza and Abang Ah je faham, let it be secret :)

Sekarang ni 3.43 a.m, Baru lepas tengok Ayat-Ayat Cinta, saje je tgk lagi. Syifa bantai nangis time Aisha suruh Fahri kahwin dgn Maria. Membebel Syifa tau tak, haish. Pastu peluk aku. Ape nak jadi? Gi ah kau buat movie sendiri ;D

hahaha, idk what to do right now, nak tido ke? Entahlah, btw, esok dah nak balek KL. Sedih but most of all, im gonna miss this moment so much, especially the "T" :)))))))

0 prettyfeed: