Jaya Jusco Grand Opening :D

|
Im working today, at mama syifa punya sweet touch ceramic company, hari Jumaat usually i wear baju kurung. :)

aku happy gila harini dapat pergi JJ keramat yang baru bukak tu omg! it was awesome, tak lame lagi KLCC akan tutup sebab takde orang nk gi sane dah xP loving the place, even it was too big to say, fuhhh, jalan-jalan sampai perut lapar. Pakai baju kurung, fuhh rase bangge je haha grand opening plak tuu ;P

oh, hoi, i went there with SYIFA and SYAZA , miss them :)
JJ tu dekat je kat showroom and rumah syifa.i took a cab, syi&za jalan kaki jea hahah.

yeah, jumpa jugak budak melawati kat sane, ramai lah jugak. haha :) i nk crite byk lagi ni tp jap agy nk balik kelantan, raye kat sana. I'll update later :D

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :D

0 prettyfeed: