OH OH :)

|
well , this is hard .
i admit that im afraid ,
i really want you to know that i like you,
no, it's not like, i think it's more,
you know what;
**1209 is on my most unforgetable memories list.
WELL I WISH FOR THAT TO HAPPEN AGAIN -

Memories Dont go

|
Birthday Wishes 2008

Hei makcik, jgn lupa kamu dah tua, jaga la diri elokelok, k. Manymany happy return of the day :D - Halima,27/5/08,11.55pm

Esah! Esah! Happy Sweet Sixteen!! Enjoy today to the fullest yea! May God bless you, Love ya! =) - Bella,27/5/08,11.56pm

Dear Siti AisyahZakaria, Happy sweet 16th bday, 28th May 2008. May God bless you, success owes, may our rltnship everlasting babe! Ily Esah! Paling penting, aku igt birthday kau. Hahah - Yaya,28/05/08,12am

Happy Birthday Esah! may all your wishes come tru n u'll be happy always. With lots of love - Aimah,28/05/08,12.05am

Selamat Hari Lahir yang ke-16! moga pjg umo! Murah rejeki! Tamo lupe ako! Abg kesayangan ko! - Naim,28/05/08,12.05am

Saeng il chuk ha ham ni da! Otanjaou-bi omedetou gozaimasu! Joyeux anniversaire! Happy Birthday to Aisyah! Slmat Hari Jadi! Happy Sweet Sixteen ily <3 style="color: rgb(255, 204, 0);">Syifa,28/05/08,3.16am

Happy Birthday Esah! May God bless you n hope that you enjoy your sweet 16! :)) - Azrelidia,28/05/08,8.00am

(Singing Happy Birthday SOng)* Semoga diiringi kebahagian selalu<3 style="color: rgb(255, 204, 0);">Paksu,28/05/08,10.53am

HAPPY BIRTHDAY :) - Hasanah,28/05/08,11.32am

Happy Birthday Esah! Aku baru igt skrang so aku lambat wish. hoho! :) - Nina,28/05/08,1.38pm

Happy Birthday! Yay! aku org last wish - Epul,29/05/08,12.23am

Heylow, happy bdae hipi :) - Rasis,29/05/08,1.16pm

Eppy Belated birthday, sorry lambat wish, smoga pjg umo n berkekalan dgn Irfan, aminn~ Mar,29/05/08,7.54pm


Birthday Wishes 2009

Selamat Hari Jadi ! - Hotlink,26/05/09,6.15pm

Happy Birthday sayang :) - Irfan,27/05/09,9.30pm

Happy Birthday Esah! May God bless you always! - Aimah,28/05/09,12.01am

Esah! Happy Birthday! Miss you Babe! Muahmuah ;-X - Syifa,28/05/09,12.01am

Happy Bufday, heee :) - Kecik, Epul, Tariq,28/05/09,12.05am

Oit makcik, happy birthday. Sekarang ni kau dah tua and jgn ponteng2 dah. huhu, may God bless you oke darl :-) - Syark,28/05/09,12.07am

Happy birthday hunn. ily! moge pjg umo and murah rezeki. - Lycca,28/05/09,12.12am

Selamat Hari Lahir - Azmah,28/05/09,12.15am

Happy Birthday! :) - Hasanah,28/05/09,12.18am

ct aisyah! Happy Birthday ! ^_^ i l y! - Nat,28/05/09,6.12am

Esah! happy birthday syg. Heheh, may ur life fills with full of happiness. I'll pray for your success! Luv ya! - Sab,28/05/09,5.09pm


2009 New Year Wishes

Happy New Year 2009! Wishing you a lucky year and smogaaa bhgiaaa selaluu! Huhu :D - Syifa,31/12/08,9.28pm

Happy New Year! - Mariana,31/12/08,11.59pm

Happy New Year ! - Aimah,1/1/09,12.00am

Yeah! Happy SPM year! hope all your study go in your head lawl - Rasis,1/1/09,12.04am

Selamat Tahun Baru :D - Paklong,1/1/09,12.04am

Happy New Year! Enjoy your 2009! Goodluck Spm and selamat bercinta :D - Dza,1/1/09,12.06am

Happy New Yers :) - Taufik,1/1/09,12.07am

Happy Happy New Year 2009! May God bless you always :) - Imah,1/1/09,12.08am

Happy New Year - Nina,1/1/09,12.11am

Happy New Year! - Reeha,1/1/09,12.12am

Happy New Year to You my Bestfriend :) - Amirul,1/1/09,12.25am

Happy New Year ;D - Bro Khid,1/1/09,12.33am

Mampos

|
Proudly announced, my blog is dead. Dont ask why. But i will still login to see if there's any blog update from all of you. No, im not deleting my blog, because i still want to share my old post with the others who dont read it yet. YOU MUST READ. haha, takdelah, gurau jea. Well, have a nice day. I love my readers, for my own benefit :)

TATA, esahsayang ;)

Exam Enjoy

|
HAI. ya, perkataan kegemaran aku. Aku tak tahulah kenapa, makin lama, aku makin malas nak update blog. Boleh tak sesiapa buat aku rajin balik update blog? Sekarang ni aku tengah exam, FEB TEST. Habis hari Jumaat ni. Tak sabar untuk tunggu hari Jimaat ni. Memang excited lah. Tak sabarrr rawwwr. Lagipun,. siapa je yang suka exam kan. KAU? :)

Ponteng

|
Dah 3 hari tak post sebarang post. Rindu aku tak blog? Aku rindu kau jugak, jangan risau sayang :)

HAI. Hari ini aku sekolah mcm biasa. Tapi aku telah memecahkan rekod kelas 5H, bersama dengan teman tersayang, Natasha bt. Azman. Aku sejujurnya mengaku harini tak masuk kelas BM. Aku yang jahat ni pun ajak Nat sekali. Kitorang tak biasa pun ponteng2 ni, tapi rasanya kitorang girls yg first ponteng dlm kelas HAHA. Pukul 12.30 gerak. Lambat kan? Pastu g anjung order makanan, tapi bawak balik. Then, teman Nat tggu bas. Haaa, lepastu balik rumah teruss arr. Kami budak baik tau, ponteng kelas tapi balik rumah terus, tak merayap ;D taa xoxo.

Full Day

|
Hello People.
Today was bored you know.
I went to school, and tekalah . . . there's only 15-18 students only in my class. Belajar sumpah ngantok gilababi. Rehat aku makan apollo jea. Ingat macam tahun lepas, bila Valentines Day adelah orang jual2 kapkeks kat luar tapi takde. HAHA. I want to eat that thing. And then i went to tuition at 3pm, i ask Mun to come too but she dont want. Well nvm. Haha, tapi best. Rivision Chemistry form 4. Ridwan pun datang oo Mun ;D And then lepas balik tuition I went to Medan Taman Melawati, nearby ngan pasar malam. Lepak dengan Irfan and his friend. Tonight was their first day bukak kedai shisha. Korang datanglah ramai-ramai, sedut sampai lebam ;D

BAK DATANG KAT [Shisha+Edge] !

Location = Nearby achik internet, (inside medan).
Time = NOW until 2 a.m.
Price = RM 10 per shisha.

*datanglah beramai-ramai*



Cerita-s

|

Hello. Today, im absent from school. Idk why, pemalas sungguh.


Semalam, balik tuition awal! haha, best woo, time tengah syok gila belajar addmath, lampu semua padam. Main suis terbakar. HAHA, sian tol. After that, I met Irfan. Lame tak jumpa dia. Well, he told me everything. Lepas dia cerita baru aku lega beb. Lagipun, dia dah tahu aku operation. Tapi aku still tak puas hati siapa yang cakap. Takpelah. Just hope yang dia take care <3

Hey, tekalah. Im not going to take accounting after SPM. And i think, i've made a great decision. Im going to take bussiness study. I aim for that. I'll be a succesful bussinesswoman one day. I WILL. get it? :D

And, Proton Satria Neo really get in my nerves. I want this car. Haha. Style dohh :D SUPPORT LAH BRAND MALAYSIA :p haha, okayh. Taa.

12345

|
This is several things(probs) that i listed out,
just to make you THINK
.


1) Private

2) Private

3) KES SELESAI (: IRFAN, I LOVE YOU
.


4) Untuk DIA, you know what's wrong, and what's right. So think. I love you. STILL. please take care out there. BE STRONG, i know im not at your place, but i know what you feel.

5) Yang ni taktaulah cik nak habaq lagu mana. budak ni salah faham, tapi tatau dia dah faham ka belum. kita bertanya kat kawan dia, tapi dia kata kita stalker. kalau kita nak jadi stalker awak pun, kat siapalah yang kita nk crite ha? none of my friends know you, sayang. There's nothing worth for me to stalk you. But, if you're hurt because what i've done or there's something wrong, IM SORRY. Nope, im not scared of you. But i just be an open minded person, org yang tidak egois, a person who dont type the keyboard to find enemies, and a im a person who can accept what ppl talk about myself. Im positive. I dont mind if you want to hate me, but it will be something that disturbing you for 4 days in a week. haha :P. Dan kalau awak tak puas hati lagi, kita boleh cakap face-to-face. Friend? :) *KES SELESAI

THE END <3


Bestfriend (:

|
I thought last night would be pretty even it was dark, very dark.
I thought someone would hear me, read to my writings, travel my feelings,
I thought they would stand for me, they would make me smile, make me happy,
But it just a thought, it's not going to happen though.

But, hey. Someone rescue me last night. He really knows when i need someone to talk to, he'll text me. Received messages from him is enough to make me feel cared. That's what bestfriend from my other side did, thankyou Amirul Aizat :)

*
Oh, teringat dekat Hazimah/Aimah. I miss her. Sorry tak cakap yang aku ********* awal-awal. Tapi atleast aku cakap jugak (^^,). i love you and aku ingat nak buat muffin kat kau. Sabtu ni aku bagi, it is Valentines Day, tapi, Im celebrating it as Bestfriends Day ! :D Maklumlah, single kan. HAHA. whatever, as long single is happy, im soo in love with single <3 okeyh, bestfriend forever Aimah. Nanti kita keluar shopping lagi macam dulu, tapi tggu aku ada duit aww. Haha, i miss those stuffs, and i meant it. Layan doh shopping duadua. haha. Aku tataulah kau bace blog aku, ke tak. but if you do, thx :D

Aisyah

Are You Satisfied?

|
Hai. saya memang suka online pagipagi sebab tade siapa yang boleh kacau saya (: i dont like to being disturb. Post pagi ni ade unsur yang sensitif sikit. Firstly, pasal Gaza and Palestin. Kita semua tahu kan yang Israel & their stupid zionist(eja betul x?) dah serang gilababi habis-habisan kat Gaza and Palestin pun ade jugak. So aku nak tanye lah, ni bukan nak kutuk or annoy or bagi sesiapa rasa tak puas hati. Kenapa Ayahanda Ariffin(sihat?) tak hantar segala anakanak buah beliau yang memang terserlah kegangsteran mereka ke Gaza untuk membantu mereka? Kata salah seorang orang besar Epanco, "Kita tak perlu tunggu Ayah Ipin bersuara untuk tolong umat Islam kita sendiri! Kite patut terus pergi demi umat Islam kita! Hidup Epanco!!", itulah ayat lebih kurang ar, tak igt sangat. TAK TAK TAK, saya bukan Epanco, saya bukan Pekida, saya bukan /// atau yang seumpama dengannya. Saya kosong tapi saya ambil tahu pasal perkara ini. Kalau di Malaysia ni tiada gangster pun tidak mengapa kerana tiada pihak yang ingin ajak berperang. Tapi, di Gaza, memang diorang perlukan gangster. Maksud aku, orang yang betulbetul bersemangat and boleh guna senjata untuk berperang menentang musuh durjana. Dan andai kau ditakdirkan meninggal dunia ketika berperang, kau adalah para syuhadah. Kau patut bangga klau kau dapat jadi gangster yang membantu Gaza.

Tapi, papepon aku tak puas hati. Kenapa Mesir nak sekat penghantaran ubat ke Gaza? oh, Mereka gentar. Mereka takut jika mereka membantu Gaza, Israel akan menyerang negara kesayangan mereka pula. Kalau nak hidup untuk diri sendiri dan ketakutan, kamu semua tidak akan kemana. Kate umat Islam perlu tolong-menolong? tapi mane pergi bukti? Kenapa Mesir, negara Islam sendiri tak membantu? KENAPA?

Lagi satu, sekarang ni, kebanyakkan negara boikot barang yahudi & israel. MEMANG PATUT. Hukum memboikot mereka adalah WAJIB dan HARAM jika tidak. McDonald smpai bagi discount gila2 sbb dah tak laku. Kesian, tapi ape nak buat kan? And, kan ada sesetengah warga negara mana-mana yang buat segmen "TUNJUK PERASAAN", mereka akan membakar bendera israel, mereka akan bakar patung pemerintah Irsael yang kejam yang mereka penat-penat buat sendiri. Apa point mereka? Apa kata kalian pergi sahaja ke Gaza atau direct terus ke Isarael(kalau boleh), dan bakar diorang betul-betul. Daripada korang rosakkan ozon garisan khatulistiwa dan buat pembakaran terbuka yang sia-sia, baik buat betul-betul. Yeah, aku memang kejam.

Memang kalau boleh, semua nak pergi Gaza untuk tolong diorang kan? Tapi apakan daya, kita tak berkemampuan. Aku faham tapi perkara dia atas hanyalah cadangan. Bukan paksaan, bukan suruhan. Kalau ada siapa-siapa yang sokong saya, komenlah. Segala kekasaran bahasa harap dimaafkan, And kalau ada sesiapa yang tidak puas hati, boleh kutuk depan-depan. Sebab aku tak kesah. Im a positive thinker dan bukan free thinker nor a negative thinker. Assalamuaikum :)

Bukti

|

Aku rase macam nak campakkan suara aku jauh-jauh,

biar dia naik ke langit dan,
biar dia beritahu pada bintang,
biar dia berbisik ke bulan,
biar dia menyanyi pada matahari,
biar dia laungkan di atas langit,
biar dia terbang beritahu semua,
CINTA AKU HANYA UNTUK ENGKAU.

Aku rase macam nak muntahkan hati aku,
bolehlah aku berikan pada engkau,
untuk kau jaga,
untuk kau belai,
untuk kau manjakan,
jadi semua akan tahu,
ITU BUKTI AKU, AKU SAYANG KAU (:

Apology

|

PLEASE NOTICE ME AS " SITI AISYAH ZAKARIA "

im SORRY, thousands of sorry. When the truth out, i hope people will understand. I dont want to hear any misunderstanding. For sure, I do not tell everyone what happen in my everyday life specificly. First, i dont want to make them worry. Second, because i love them. Third, because i dont like when ppl ask too much questions. Fourth, because some of them dont even care (^^,). Lastly, because it wasnt a big deal at all HAHA.

*READ : I WILL NOT STOP DOING SOMETHING THAT INTEREST ME, UNTIL IM SATISFIED*


**WHOOOP! A LITTLE EXTRA THING;
CONGRATULATIONS TO ALL UNDER EIGHTEEN MELAWATI NETBALLERS FOR THE FOURTH PLACE. *it doesnt matter what number did you get, but it does matter from the way you rules the game :)

Holiday lagi la <333

|
I will be absent from school for a week after TOMORROW come! WOHOOOO! :D . Its about nothing, just a little thing. I know im talking alone, but its okay, this is just my own way to entertain myself :3 Im not going to write a full novel to make you worry :)

JUST SMILE :D




Ngahaaa

|

I cant wait for today, even its already today!

*edit [2ndFeb2009
,3.30pm]
Muachacha!
Actually today is Aza's birthday. Happy 17th Birthday Girl :)
Wishing you all the best, i hope you'll get a better life. OH! goodluck for your SPM aite. hoho, CHEERS! :D



*Pictures will be upload asap at my myspace*

Goodluck Netballers!

|
OhMaiGod, i just read Sabrina's new post. Its about mwt netballers. Nasib baik aku dah out, thx thx. Why am i out? Because there's a LITTLE problem. People who know, so they knew. Who dont know, let it be like that. umm, even if i tell them, will they concern? HAHA. its okayh. Nothing important though. But most of all, goodluck for the tournament soon, PLAYHARD guys! Dont give up! Actually, its quite sad that i cant play because the tournament is on this monday ke tuesday? tak igt. Everything happens in a short time so i cant avoid it. Hmmm, whatever. Just do your best guys. Please? :)

Its you

|
"DONT YOU LOVE ME ANYMORE"

I promise that i will take good care of our stories :)
I LOVE YOU, i hope that's enough for you to know.
No one's perfect, just remember that you own me.
You just need to wait for a little time.
And i hope, You will :)

*TAKE CARE*





Sehitam langit di angkasa
Yang mendung memurungkan bumi
Takuti ke masa yang lalu
Menorehkan luka dalam hati



Tak Patut

|
Hidup dah mulai mengganas, yelahh kan, everything went wrong from what it should be. Im not so fine right now. But who cares aite? People pretend, so do i :) Harini, dengan pertolongan AfiqFitri, im so glad. Thx. Dont ask what its about, i wont tell anyone except for them "who know who", yeah. Tadi lepas balik tuition, i saw him at MCH corner, aku byebye dia, tapi maybe dia tak nampak and just went away with his friend. Its okay, idontmind:)

In whatever cases, i wish all the best for everyone, even for them who once annoyed me. I dont search for enemies, but it seems that they've found me HAHAHAH ;D. Idk what's my point for this post. btw, this is the main highlight;

- a small thing can change a big thing :)
- forgiveness is the best medicine in friendship :)
- love is still hurting sometimes, even when you're single :)
- feelings can change, but the memories'll stay if you want to :)
- ppl should tell the truth even they know how much it will hurt :)
- a smile can melt a heart, and so can break the heart into pieces :)

lots of love;
SITIASYAHZAKARIA

GTH

|

PLEASE MEAN IT



ILAYMYLOVEONYOU(:

|
At last, i've found this song even it was an old song :)

Just a smile and the rain is gone
Can hardly believe it (yeah)
There's an angel standing next to me
Reaching for my heart

Just a smile and there's no way back
Can hardly believe it (yeah)
But there's an angel, she's calling me
Reaching for my heart

I know, that I'll be ok now
This time it's real

I lay my love on you
It's all I wanna do
Everytime I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I was lost in a lonely place
Could hardly even believe it (yeah)
Holding on to yesterdays
Far, far too long

Now I believe its ok cause this time it's real

I lay my love on you
It's all I wanna do
Everytime I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I never knew that love could fell so good

Like once in a lifetime
You change my world

I've found it

|
semalam aku happy sangat, tatau nape :)
skrang ni 5.45pg, aku baru habis gosok baju. haha, igt nak buat hwork bm, tapi karang ar, nk buat time pj&est. Oh , naim ade bwk balik sikit cake from Splendid, tmpat dia keje. Bolehlah tahan sedap, haha. tapi klau ade icecream tu lagi sedap, sumpah bai.

oh, i've something to write, idk if this will hurt anyone's feeling. But i think i should write this , ok?
mcmni, when you loved someone pretty much, you should tell them even you're already know that they liked you too. Dont be stupid for waiting and waiting. Lepas ckp baru lega, trust me bebeh. Love is a risk, so you must face all the possible risk-lah. ok? haa, this is open thing but i specially type this for ;

"FOR YOU TO FiND, FOR ME TO KNOW"

this is what i answer you,

"FOR YOU TO KNOW THAT i'VE FOUND IT :)"

im not syping anyone, its just one of my instincts that always tells me, that you loved her. Time kau add aku lagi, aku dah tau la bro ;)
get over it baby, oh, i hope tht SHE wouldnt be mad :)

ily, hahahhahahahahha

Terlalu Berlalu Dengan Cepat

|
its TUESDAY, and know what's going to happen. 4pm, latihan netball! 8pm, Tuition!! but i used to arrived at 7.45 kat tuition sbb Anwar al-Junid ask us to. so, balek netball dah pukul 7pm, xsempat punya aku nak mandi. haish. thankGod-lah Sejarah harini balik 1.30tghari. Lepasni, im getting more busy for the "KELAS BESTARI" because i've failed for addmath, physics and chemistry last year exam ;P, balik skolah pukul 3pm. awww, letihnya :(

btw, i've found a really cute quotes and i adore them <3333

If you ask me about the love,
I can't answer you.
But if you ask me who I love,
the answer is you.

Whenever we're apart
it feels like a part of me is missing
and then I remember,
you have my heart.

Last night I matched each star
with a reason for loving you.
I was doing great until I ran out of stars.

Each time i miss u,
a star falls down from the sky.
So, if you looked up at the sky,
and found it dark with no stars ,
it is all your fault,
You made me miss you too much.

XiR :)

Shame on me

|
omg omg omg, sumpah malu. why did i draw that little star? i didnt mean it much actually. its 28. and what's his point to draw it back? alaaamak, dia dah perasan sendiri. what should i do? what should i doooo? omaigod! munnnn help me , bai dol hao.dahla empat hari kene tgk muka dia.(seb bek goodlooking) ahhhh, ape2pon, im hoping tht he'll forget about this* ASAP! will you help me GOD?oh thx.

dushhhhh, just give up your R (^^,)

Fuh-yoh

|
Hai ;)))))

okayh, nothing much to say here just nak congrats Irfan, he pass the computer test(lesen). Hahah, btw, hari ni rezeki aku murah gila! Tadi gi kak jee, suh Irfan blanje ice-blended. and then kak jee tanye xmkn ke, aku ckp x. pastu dia blanje nasi goreng kampung free! HAHAAHAH! and then singgah kedai oya beli lauk(mak suruh), then makcik tu bg sayur pucuk ubi free, byk plak tu. hahaha. suka betol aku xP

oh, kan ada cikgu baru yang jage "SPECIAL KIDS" kat SMKTM kan? he's cute and adorable. Well, nowdays kan susah nak cr laki yang boleh layan kerenah budak2 yang istimewa ni, tapi dia ok jea. i like him. ok? sekarang ni on mission nk tahu nama dia :) k, beware :D

dah, tade mase da ni. nk gi tuition. okeyh, tata! ilyXIR! :)

ENTAH?

|
hai ppl =.=

hai again. HAI. haha. duh. im bored and i think i should post something!
yeah, LETS PRAY FOR PALESTIN! FOR MUSLIMS AND MUSLIMAH THERE!
FUCK ISRAEL! eh i mean, DESTROY ISRAEL. mereka terlalu kejam untuk hidup, gthell baby :)

ok, dah habis.

and, ni tgh msg ngan irfan, suh dia tggu jap. haha, sian dia.

k, i tatau lah. nak tanye ni!

oh, r**w**, sape kenal? muka dia mmg slalu mcmtu ke? tp bila dia senyum nape comel? and m*****r? mmg dia suka usha org lain mcm ke? scary ah =.="

and azim azri? dia tu dulu kawan myspace, and now my tuition mates but he doesnt recognized my face. haha, sedih. malas je nk tegur dia, segan =.=

oh yea, lama xmsg amirul. rindu dia but nvm, tggu je dia msg aku haha :D

k, NITE :D

im back

|
first of all, HAPYY BELATED NEW YEAR ;P

im sorry for not updating this blog for a while. Im kinda busy right now. And im trying to manage my time for all this internet stuffs. If im free, i'll update this blog. ok?

btw, my tuition is getting more interesting ;)



OH and IRFAN, i love you. hehe :)