ENTAH?

|
hai ppl =.=

hai again. HAI. haha. duh. im bored and i think i should post something!
yeah, LETS PRAY FOR PALESTIN! FOR MUSLIMS AND MUSLIMAH THERE!
FUCK ISRAEL! eh i mean, DESTROY ISRAEL. mereka terlalu kejam untuk hidup, gthell baby :)

ok, dah habis.

and, ni tgh msg ngan irfan, suh dia tggu jap. haha, sian dia.

k, i tatau lah. nak tanye ni!

oh, r**w**, sape kenal? muka dia mmg slalu mcmtu ke? tp bila dia senyum nape comel? and m*****r? mmg dia suka usha org lain mcm ke? scary ah =.="

and azim azri? dia tu dulu kawan myspace, and now my tuition mates but he doesnt recognized my face. haha, sedih. malas je nk tegur dia, segan =.=

oh yea, lama xmsg amirul. rindu dia but nvm, tggu je dia msg aku haha :D

k, NITE :D

0 prettyfeed: