Fuh-yoh

|
Hai ;)))))

okayh, nothing much to say here just nak congrats Irfan, he pass the computer test(lesen). Hahah, btw, hari ni rezeki aku murah gila! Tadi gi kak jee, suh Irfan blanje ice-blended. and then kak jee tanye xmkn ke, aku ckp x. pastu dia blanje nasi goreng kampung free! HAHAAHAH! and then singgah kedai oya beli lauk(mak suruh), then makcik tu bg sayur pucuk ubi free, byk plak tu. hahaha. suka betol aku xP

oh, kan ada cikgu baru yang jage "SPECIAL KIDS" kat SMKTM kan? he's cute and adorable. Well, nowdays kan susah nak cr laki yang boleh layan kerenah budak2 yang istimewa ni, tapi dia ok jea. i like him. ok? sekarang ni on mission nk tahu nama dia :) k, beware :D

dah, tade mase da ni. nk gi tuition. okeyh, tata! ilyXIR! :)

0 prettyfeed: