Ponteng

|
Dah 3 hari tak post sebarang post. Rindu aku tak blog? Aku rindu kau jugak, jangan risau sayang :)

HAI. Hari ini aku sekolah mcm biasa. Tapi aku telah memecahkan rekod kelas 5H, bersama dengan teman tersayang, Natasha bt. Azman. Aku sejujurnya mengaku harini tak masuk kelas BM. Aku yang jahat ni pun ajak Nat sekali. Kitorang tak biasa pun ponteng2 ni, tapi rasanya kitorang girls yg first ponteng dlm kelas HAHA. Pukul 12.30 gerak. Lambat kan? Pastu g anjung order makanan, tapi bawak balik. Then, teman Nat tggu bas. Haaa, lepastu balik rumah teruss arr. Kami budak baik tau, ponteng kelas tapi balik rumah terus, tak merayap ;D taa xoxo.

2 prettyfeed:

An-Zurie Ayesya said...

aduhh
seronok ahh ade member nak ponteng

:(

sabrina said...

baik?
asal x ajak dowh!
bole ajak satu sek skali...