Silap Orang ?

|
HA-HA-HA-HA
i jsut cant stop laughing just now at Times Square . Went there with of my friends . Well, there's something happened there actually, and it tickled me much. HAHA.

Kitorang masuk satu kedai ni , jual banyak beg & tshirt . Rasenye tingkat 5 or 4 kot . Dah masuk dalam tu, aku dengan *toot* usha bag dia, radio shaped . sho kiyooot ! Pastu, tibe-tibe je sorang sales guy melayu datang dekat kitorang , sebelah aku and jerit "Poooff!!". Sape tak kerkejut ? Aku usha dia dengan muka pelik, perghhh comel beb. Then aku senyum je ar, dia pun senyum lebar je kan. Aku pandang *toot* and cakap , "Tu lawak." Kitorang bantai gelak, kesian saler tu. Bro, sabar je lah eh , and sorry x0x0 :))

Jadi, pada pandangan aku, masalah brader ni ialah;-
1) silap orang ? dia igt aku member dia ?
2) dia mmg friendly dgn customer ?
3) kau Awan ke weyh, sal kau dah kurus ? x)

***Talking about Awan , where on earth have you been ? I miss you so much :')

BestfriendForever

|
HAHAHAAH i think this is sweet but please, no hard feelings :)
this happened before our call ended;

Person : Awak . . . i miss you .
Me : HAHA i miss you too . .
Person : *excited* (based on his voice)

HAHAHHAHAHAHAHHA .

World, lets smile with me tonight :)

Dearmy bff , i like you , lets be bestfriend and i'll play my part as your best friends ever , take care . have fun with your life (;

Leaving

|
Its been a long time, and i miss you bloggie . This blog are going to be a very bored section . Im leaving soon , for my further study . Im leaving my room, my pillows, my cats, my toilet, my plants, my pc, my everyday rutines, and most of all, im leaving my family. MAK : im going to miss you sho much. but dont worry, i'll come home every week ;)

Course : Aviation Management .
Place : Cybernetics Kolej , Cheras .
Years : 3 years
Date : 5th June 2010

So, goodbye everything :')

lesen memandu ?

|
*HAIH*
aku rasa ketinggalan bila member semua dah lepas driving or at least tengah buat driving test . sumpah jeles dengan diorang , dah lah dapat cikgu handsome , baik dan ++ . aku harap aku pun dapat yang baik . HAHA , lagipun aku belum buat lagi computer test . Harap maklum , sibuk dengan kerja . Cakap pasal kerja , im going to resign from OldTown next month . Sedih , tapi terpaksa lah , nak sambung belajar (: Dengar cerita result SPM keluar 16/3/2010 ? OH MAI GOD , ALL THE BEST FOR ME AND OTHERS <333

CARELESS

|
today i went out to TS with munirah because she's totally can't live without me HAHAHHA. lol , and everything went smoothly until i arrived home . i took the motorcycle's key and vroom with her to the topup shop at Tmn Mwt . okayh , when i key in my number , i knew something was wrong but i just let the mamak press ok . and it's weird that i still didnt receive the topup . so i read the report at the mamak's phone and boom , the number is 0176676376 . WTF ? i wasted my RM3 just on that number . HAHA . how come i can forgot my own number, that sucks . what a life . learning from the mistakes , so next time BE CAREFUL and REPEAT the phone number !

Meaningless

|
i know it's too late to post something that related to VLDay . but i dont care . i'll make it short and simple . for me , VLD is a day where most of every couples make love , you know what i mean right ? read the newspaper if you want to know more . hehe, im done.

*why tonight have so many fireworks ha ?

not yet

|

it's not the time to fall in love , not yet .

Closing

|
i just came back from work , what a day . so tiring but i still cant sleep . so i decided to make a new post .

this post is just for fun , and it's based on my experience being a waitress/cashier/everything at OTP. i love to make a good bond between my customer , haha . dan bila diorang game aku , aku game diorang balek, HAHAH :)

one day ada brader2 ni datang , well , kinda cute . time nak ambik order . . .

Customer: abg nk order .... number telefon adik boleh ?
Aisyah : halamak bang, sorry ar , number phone saya takde plak dalam menu. *senyum* (;

and we all laughed, HAHAHAH , they're just friendly , i love my job . the end , nite xoxo -

NEVER WILL CANT

|

- there are so many people out there who will tell me that i can't , but i will just turn around and say " Watch me , baby :) "

A&W

|

bowling and karaoke , semua cancel .
HAHA , but it's okayh , and i dnt mind .
there must be something behind all these :)
Btw , thanks for coming yea Aimah Yaya Imah Rasis <3

Last but not least , after i sent Aimah back home with T301(chooh), i met my friend at WM , one of my best guyfriend . Well i missed him alot since he moved to Kajang . The most cutest thing that happened just now , he bring along his friends rabbit named Lucky for a walk . Then we went to the park/playground(whatever) to let the rabbit play :D hihi ~ seriously cute , i had fun today guys ! thanks budds :)

Hadoai

|
I left my kinder bueno at Oldtown Permata refrigerator and it's awful . I really hope that it will still be there tomorrow . HAHA , hungry . What a stupid post =.=

Sleepy

|
malam ni outlet nk belanja semua workers makan , ktorang bakal dapat angpau . syark tgh tidur sebelah aku , kesian dia . haha , btw , aku tgh online guna laptop Bukh , seb bek ade dia , klau tak mmg mengangap kitorang dekat sini :)

Barang masingmasing HAHA

|
i was playing my computer and suddenly Naim , my big brother wants to use it . i said no , HAHA . and he get mad , well not that mad lah , he showed me his middle finger , then i said ,

" aku boleh buat empat jari la weh , kaki aku ade ar ".

he replied , " aku boleh buat lime ar weyh ! "

and then we laugh like heaven , wtf .

but i won because i said , " aku boleh buat enam ar weyh , shape dia jea lain ! "

kitorang gelak macam ape je lepas tu . HAHAHAHHAHAHA


sayang kau ar Naim , mwahh mwahhh :D

Rindu pulak (;

|


last day spm , paper chemistry . aku lukis gambar ni , walaupun buruk , aku tak peduli sebab spm 2009 dah habis , aku suka (:

Comel ?

|
*ring tone berbunyi -piano remix*

J: hello , aisyah . kat mane?
A: kat oldtown ar , nape??
J: takde pe , saje tanya, da habis keje?
A: dah lame da. hahahah, nape? nk ajak kuar? jom :P
J: teman sy mkn boleh ? (:
A: *terdiam jap* . . . . okayh , boleh je. bila?
J: sekarang boleh? nk kfc ke pizza?
A: ahahahha yay abg belanja ! nk pizza . jap abg, segan ar nk date dua , ajak S boleh?
J: oh , boleh , ajak ah.
A: okayh , dia nk gi amek duit dulu , patu sy da smpai , sy inform :D
J: okayh, jmpa nnty :D

Bro ,
thanks belanja pizza hut tadi,
gua tau lu dapat bonus bulan lepas, hihi.
kalau lu tak call wa , takdenya wa dpt mkn pizza free.
tp sorry ar wa segan nk date dua, so wa ajak kawan wa.
hahahha, wa tau wa plg memekak dalam tu , tapi ade wa kesah ? ni Esah laa (;


hahah, comel lah J ni , btw , dia off harini , tu yg dia ajak keluar , no hard feelings .

-happy.

LIKES *

|
attention here (!)

I will start writing back starting from today . Well , i know my friends miss me much :) So i need to/must share my stories back in here because there is a lot to tell . Nowdays , i've own lots of experiences . What a world :)

By the way ,

Sekolah dah habis , kerja dah dua bulan lebih . Rasa letih jugak lah . Nak jumpa 'my people' pun susah sebab cuti tak tau bila . Tapi tak mengapa , hari itu akan tiba dan kita akan berseronok . HAHA , rasa kelakar bila sejujurnya translate english to malay . sayang korang , sambung malam <3

enjoy=berseronok