Silap Orang ?

|
HA-HA-HA-HA
i jsut cant stop laughing just now at Times Square . Went there with of my friends . Well, there's something happened there actually, and it tickled me much. HAHA.

Kitorang masuk satu kedai ni , jual banyak beg & tshirt . Rasenye tingkat 5 or 4 kot . Dah masuk dalam tu, aku dengan *toot* usha bag dia, radio shaped . sho kiyooot ! Pastu, tibe-tibe je sorang sales guy melayu datang dekat kitorang , sebelah aku and jerit "Poooff!!". Sape tak kerkejut ? Aku usha dia dengan muka pelik, perghhh comel beb. Then aku senyum je ar, dia pun senyum lebar je kan. Aku pandang *toot* and cakap , "Tu lawak." Kitorang bantai gelak, kesian saler tu. Bro, sabar je lah eh , and sorry x0x0 :))

Jadi, pada pandangan aku, masalah brader ni ialah;-
1) silap orang ? dia igt aku member dia ?
2) dia mmg friendly dgn customer ?
3) kau Awan ke weyh, sal kau dah kurus ? x)

***Talking about Awan , where on earth have you been ? I miss you so much :')

BestfriendForever

|
HAHAHAAH i think this is sweet but please, no hard feelings :)
this happened before our call ended;

Person : Awak . . . i miss you .
Me : HAHA i miss you too . .
Person : *excited* (based on his voice)

HAHAHHAHAHAHAHHA .

World, lets smile with me tonight :)

Dearmy bff , i like you , lets be bestfriend and i'll play my part as your best friends ever , take care . have fun with your life (;

Leaving

|
Its been a long time, and i miss you bloggie . This blog are going to be a very bored section . Im leaving soon , for my further study . Im leaving my room, my pillows, my cats, my toilet, my plants, my pc, my everyday rutines, and most of all, im leaving my family. MAK : im going to miss you sho much. but dont worry, i'll come home every week ;)

Course : Aviation Management .
Place : Cybernetics Kolej , Cheras .
Years : 3 years
Date : 5th June 2010

So, goodbye everything :')