Silap Orang ?

|
HA-HA-HA-HA
i jsut cant stop laughing just now at Times Square . Went there with of my friends . Well, there's something happened there actually, and it tickled me much. HAHA.

Kitorang masuk satu kedai ni , jual banyak beg & tshirt . Rasenye tingkat 5 or 4 kot . Dah masuk dalam tu, aku dengan *toot* usha bag dia, radio shaped . sho kiyooot ! Pastu, tibe-tibe je sorang sales guy melayu datang dekat kitorang , sebelah aku and jerit "Poooff!!". Sape tak kerkejut ? Aku usha dia dengan muka pelik, perghhh comel beb. Then aku senyum je ar, dia pun senyum lebar je kan. Aku pandang *toot* and cakap , "Tu lawak." Kitorang bantai gelak, kesian saler tu. Bro, sabar je lah eh , and sorry x0x0 :))

Jadi, pada pandangan aku, masalah brader ni ialah;-
1) silap orang ? dia igt aku member dia ?
2) dia mmg friendly dgn customer ?
3) kau Awan ke weyh, sal kau dah kurus ? x)

***Talking about Awan , where on earth have you been ? I miss you so much :')

0 prettyfeed: